Kamikaze

Navnet KAMIKAZE er japansk og betyder ”GUDDOMMELIGE VINDE”.

Historien om Kamikaze er følgende… I 1274 angreb en stormongul ved navn Kublai Khan, Japan. Da det så værst ud for japanerne, bad de deres guder om hjælp, og en storm (Kamikaze), rejste sig.

Den drev Kublai Khan og hans hær tilbage med store tab. 7 år senere forsøgte Kublai Khan igen men japanerne bad atter til deres guder og med samme resultat som før. Da Kublai Khan døde i 1294 blev der fred. Jeg har kaldt mit opdræt KAMIKAZE, da Maine Coon-katten er en guddommelig kat...

Kamikaze er et lille Jyrak-godkendt Maine Coon opdræt på landet. Nærmere bestemt mellem Randers-Århus-Skanderborg og Silkeborg… lige i verdens navle.

   
Vi deler hus, seng, ja ALT med 11 Maine Coon-bamser, nemlig Samson, Nana, Lulu, Beloki, Cedille, Mandalay, Habibi + nogle flere... og som rosinen i pølseenden La-Toya (i daglig tale kaldet kolbøtten, for hun ER en kolbøtte).

Desuden har vi 2 hybridmisser: Dusty og Chelsea (se under kastrater).

 

Mine katte har 1600 kvadratmeter indhegnet have  med store træer, buske, man kan gemme sig i, og en platform (3,5 meter høj), der tjener som udkigstårn.
De har 325 kvadratmeter hus i to etager at boltre sig i og en overdækket løbegård på 20 kvadratmer og en stor løbegård med 15 meter agility-bane på 70 kvadratmeter.

Begge løbegårde er i forbindelse med huset.....OG OS. Vi har desuden lavet en ny løbegård i bunden af haven.

   
   
 
 
Opdateret d. 02-11-2008
 
Design & Copyright © InNonTech Webdesign 2005 | E-mail